Faq

Frågor vi ofta får - eller borde få!

allmänt

Är Boosty en byrå för er?

Vill ni ha en snabbfotad byrå som snabbt sätter sig in i era utmaningar, med seniora digitala strateger med både bred och djup kunskap och som har erfarenhet från både byrå- och köparsidan?

Gillar ni tanken på en byrå som inte behöver ett stort team för att lösa en uppgift utan där vi har så bred kompetens att saker och ting går att diskutera och lösa direkt när en fråga uppstår. Som även kan jobba ihop och synka arbetet med era övriga byråer?

Då är det rätt att kontakta oss.

Vi tar gärna ett samtal eller möte för att ta briefen muntligen och återkommer sedan inom 24 timmar med förslag på upplägg och offert - med ett timpris och kostnadsuppskattning.

Alltid i faser så du utan lång uppbindning kan testa hur det är att jobba ihop med oss. Vi är inte den billigaste Digitalbyrån per timme - men heller inte den dyraste. Och framför allt. - vi levererar klart mer värde än det ni betalar för och ni får en strukturerad process på köpet!

Hur kommer vi igång

Efter ni fått en offert och vi kör igång så brukar vi starta med ett möte där ni får berätta nuläget lite mer i detalj och vilka delar ni ser att det är mest bråttom att få på plats. Parallellt med att ta tag i dessa gör vi gärna ett arbete med att säkerställa att det finns tydliga KPI;er, att analytics är rätt uppsatt och att hela kundresan är definierad.

Kan ni göra om min site?

Ja, vi kan göra att från att jobba ihop med din befintliga webbyrå för att förbättra den site ni har, till att bygga en ny site från scratch Läs gärna mer om vår approach till webbutveckling.

Var finns ni?

Vi har kontor på Östermalm i Stockholm, men kommer gärna till er och jobbar som alla andra mycket på distans med flera kunder över zoom eller google meet.

Vad behöver ni från mig?

Optimalt är såklart en tydlig brief, men vi kan även ta briefen muntligen i intervjuform om det känns enklare!

Pris

Vad kostar era tjänster?

Vi tar oftast betalt per timme i början av ett projekt, innan vi hittat delprojekt vi kan estimera i förväg. Beroende på tjänst tar vi mellan 1200-1500:- / timme.

Vad kostar en webbsida?

Vi brukar jämföra ett webbsideprojekt med att bygga ett hus. Det är ömöjligt att säga vad ett hus ska kosta innan man har en ritning - och omöjligt att veta vad det kostar att ta fram en ritning innan man vet om det är en friggebod eller 20-våningshus som ska byggas.

Exakt samma sak är det med webbprojekt. Innan man vet vilket CMS som är rätt och hur komplex siten kommer att bli behöver ett förarbete göras - och omfattningen av det vet man först efter en uppstartsworkshop med kunden. Vi har skapat vår process för webbutveckling efter många lärdomar genom åren. I vår process kan du få tydliga kostnadsestimat för varje del i ett stort projekt.

Hur billigt kan man göra en webbsida?

Allra billigast är det att utgå från en färdig mall i Wordpress eller Webflow. Men det kommer med så stora begränsningar att få bolag nöjer sig med en mall. Nästa steg är en enkel webbsida som man bygger i Webflow. Dessa projekt kan starta på 50.000 SEK, beroende på omfattning. Det stora arbetet - oavsett mall eller inte - är dock alltid innehållet. Bilder, filmer och SEO-optimerade texter.

Tjänster

Vilka tjänster har ni?

Kolla in våra tjänster här.

Kan ni även skriva allt innehåll?

Ja, vi har ett stort nätverk med riktigt duktiga skribenter som vi kan briefa och säkerställa att texterna blir både relevanta för målgruppen och SEO-optimerade.

Filmproduktion, kan ni även det?

Enklare filmer gör vi snabbt ihop med en frilansare som är expert på mindre produktioner. Kommer det till större produktioner jobbar vi ihop med en underleverantör.