Kontakta oss
hör av er

vi är bara

vi är bara

ett samtal bort

och ser om vi matchar!

Kontakta boosty

vi älskar
nya kunder!

Testa att ringa på 070-7733070,
maila på info@boosty.se
eller fyll i kontaktformuläret.

För lite större projekt - ladda gärna ner vår
briefmall för digitala tjänster som du hittar här
(Google Docs som du kan kopiera)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Faq

Svar på några vanliga frågor vi ofta får

Är Boosty en byrå för oss?

Vill ni ha en snabbfotad byrå som snabbt sätter sig in i era utmaningar, med seniora digitala strateger med både bred och djup kunskap och som har erfarenhet från både byrå- och köparsidan?

Gillar ni tanken på en byrå som inte behöver ett stort team för att lösa en uppgift utan där vi har så bred kompetens att saker och ting går att diskutera och lösa direkt när en fråga uppstår. Som även kan jobba ihop och synka arbetet med era övriga byråer?

Då är det rätt att kontakta oss.

Vi tar gärna ett samtal eller möte för att ta briefen muntligen och återkommer sedan inom 24 timmar med förslag på upplägg och offert - med ett timpris och kostnadsuppskattning.

Alltid i faser så du utan lång uppbindning kan testa hur det är att jobba ihop med oss. Vi är inte den billigaste Digitalbyrån per timme - men heller inte den dyraste. Och framför allt. - vi levererar klart mer värde än det ni betalar för och ni får en strukturerad process på köpet!

Hur kommer vi igång?

Efter ni fått en offert och vi kör igång så brukar vi starta med ett möte där ni får berätta nuläget lite mer i detalj och vilka delar ni ser att det är mest bråttom att få på plats. Parallellt med att ta tag i dessa gör vi gärna ett arbete med att säkerställa att det finns tydliga KPI;er, att analytics är rätt uppsatt och att hela kundresan är definierad.

Vad är det unika med er jämfört med andra digitalbyråer?

Vi har lång erfarenhet både som köpare av digitala tjänster - och som säljare av dito på en större digitalbyrå. Så vi förstår bägge parter och fungerar ofta som ett smörjmedel mellan kund och byrå

Vad kostar era tjänster?

Vi tar oftast betalt per timme i början av ett projekt, innan vi hittat delprojekt vi kan estimera i förväg eller sätta upp en retainer för löpande arbete. Beroende på tjänst tar vi mellan 1200-1500:- / timme.