Boosty Travel

Boosty Travel is an agency specialising in the travel industry.

  • With 10 years of experience from running one of the largest travel blogs in the Nordics – been on +50 press trips and +100 press events – I know what works and what does not.
  • At the same time – I have been runing Boosty – a digital agency and helped companies with Digital Strategy, Digital campaigns and analytics.

Now – with Boosty Travel – I will focus on helping companies in the travel industry get more visibility, build brand and get more customers from the Nordic region.

  • Customer journey

  • Digital campaigns

  • Organize press trips

  • Press events in Nordics

Med ett högt tempo och ett strukturerat arbetssätt kommer jag ta er i mål snabbt!

Christian Muda

Grundare av Byråval.se

Köp digitala tjänster av någon som själv köpt digitala tjänster

Jag som grundat Boosty är Christian Muda. Civilekonom med en lång erfarenhet som projektledare och marknadschef på bolag som Microsoft, Scandic och Resurs bank, där jag köpte in mycket byråtjänster.

Senast innan Boosty var jag försäljningschef, kundansvarig och digital strateg på en större Digitalbyrå. Där såg jag luckan för en mer proaktiv, snabbfotad byrå, med tightare team som kan stötta marknadschefer och synka arbetet med alla deras byråer – samt stötta bolag i upphandling och val av webbyrå.

För är det något jag lärt mig under att jobba med att köpa och bygga digitala tjänster i över 20 år är det att alltid göra en förstudie innan man väljer webbyrå. Risken är annars stor att man får ett CMS eller byrå som inte är anpassat efter ens behov. Och – om något skaver i samarbetet – ta upp det och försök hitta en lösning innan ni bestämmer er för att byta byrå!

Färska kundcase

Jag stöttar även bolag i byråvalsfrågor

Varför Boosty?

Nå era mål snabbare med Boosty

  • Starta med målsättningarna: Vi säkerställer alltid att det finns tydliga mål och KPI:er uppsatta som vi sedan jobbar mot.

  • Kundresan i fokus: Nästa steg är att vi snabbt ritar upp alla stegen i den digitala kundresan – och ser till att vi kan mäta alla steg i analytics

  • Vi tar de bästa lösningarna från er bransch och tidigare projekt vi jobbat med för att snabbt hitta snabba förbättringar.

Jag upphandlar alla typer av byråer

Med fokus på digitala byråer alla alla slag. Några exempel:

Webbutveckling

Kanske den mest komplexa upphandlingen – en webbyrå du ska jobba med under en lång tid framåt.

Digitala kampanjer

Både på kort och lång sikt är en byrå för digitala kampanjer viktiga för att få rätt trafik till din site, som konverterar.

PR-byråer

Köpt media tar dig inte hela vägen. Vikten av en PR byrå som kan hantera det nya digitala landskapet är stor.

Koppla ihop oss!

Om vi inte redan känner varandra – lägg gärna till mig på Linkedin, så ser vi vilka gemensamma vänner vi har  och du kan även kolla in min bakgrund mer i detalj! Du hittar mitt Linkedinkonto här.

Välj en snabbfotad byrå

Jag har över 20 års erfarenhet av att köpa upp byråtjänster. Och de senaste fem åren jobbat på en större digitalbyrå och nu driver jag min egna digitalbyrå. Jag vet utmaningarna man kan ha som köpare av digitala tjänster och kan stötta er i alla typer av digitala frågor – från att snabbt sätta upp riktigt vassa kampanjer till ett större byråvalsarbete.

Christian Muda

Digital strateg och growth hacker

Gör som andra snabbväxande bolag – välj Boosty

Älskar att göra alla parter nöjda!