Synk2023-05-15T20:33:59+02:00
Synk mellan byråer

Synk

Att synka arbetet mellan byråer är en viktig del av att säkerställa en smidig och effektiv marknadsföringskampanj eller projekt. Jag hjälper er att på ett strukturerat sätt synka arbetet mellan era byråer och interna resurser.

Increase Brand Awareness

Vikten av att synka arbetet mellan alla byråer

Att synka arbetet mellan byråer är en viktig del av att säkerställa en smidig och effektiv marknadsföringskampanj eller projekt. Här är några tips för att synka arbetet mellan byråer:

 1. Tydlig kommunikation: Kommunikation är nyckeln till att synka arbetet mellan byråer. Det är viktigt att fastställa tydliga kommunikationskanaler och en gemensam plattform för att dela information, tidsplaner och projektuppdateringar.
 2. Gemensamma mål: Byråerna bör ha tydliga och gemensamma mål för att säkerställa att arbetet är synkat. Detta kan uppnås genom att definiera klara och tydliga mål från början och att ha en gemensam vision om kampanjen eller projektet.
 3. Fastställa ansvarsområden: Genom att fastställa ansvarsområden kan varje byrå fokusera på sina styrkor och ansvarsområden samtidigt som de samarbetar för att uppnå gemensamma mål. Detta kan minska risken för överlappning eller förvirring i projektet.
 4. Regelbundna möten: Regelbundna möten mellan byråerna kan hjälpa till att säkerställa att alla är på samma sida och att projektet går framåt i rätt riktning. Mötena bör vara strukturerade och ha en tydlig dagordning.
 5. Gemensam rapportering: Byråerna bör ha en gemensam rapporteringsprocess för att rapportera framsteg och resultat till kunden. Detta kan bidra till att hålla projektet på rätt spår och säkerställa att alla arbetar mot samma mål.

Genom att implementera dessa tips kan byråerna samarbeta på ett effektivt sätt och säkerställa att kampanjen eller projektet genomförs smidigt och framgångsrikt.

Problem som kan uppstå utan synk

Om man inte synkar arbetet mellan olika byråer kan det leda till flera problem som kan påverka slutresultatet av marknadsföringskampanjen eller projektet negativt. Här är några problem som kan uppstå om arbetet inte är synkat:

 1. Överlappning av arbete: Om byråerna inte kommunicerar ordentligt kan det leda till överlappning av arbete där två eller flera byråer kan arbeta på samma sak samtidigt. Detta kan leda till resursförslöser och kan skapa förvirring om vem som ansvarar för vad.
 2. Missade deadlines: Om byråerna inte samarbetar kan det leda till missade deadlines eller förseningar, vilket kan påverka projektets slutresultat negativt och skada kundens förtroende för byråerna.
 3. Brister i kvaliteten: Om byråerna inte samarbetar på ett effektivt sätt kan det leda till brister i kvaliteten på det arbete som utförs. Detta kan påverka slutresultatet negativt och minska effektiviteten i kampanjen eller projektet.
 4. Konflikter mellan byråer: Om det inte finns en tydlig kommunikationskanal eller ansvarsfördelning kan det leda till konflikter mellan byråerna som kan påverka samarbetet negativt och leda till att projektet misslyckas.
 5. Ökade kostnader: Om byråerna inte synkar sitt arbete kan det leda till ökade kostnader på grund av resursförslöser och missade deadlines, vilket kan skada kundens ekonomi och budget.

Sammanfattningsvis är det viktigt att synka arbetet mellan olika byråer för att undvika ovanstående problem och för att uppnå en smidig och effektiv marknadsföringskampanj eller projekt. Det är viktigt att ha en tydlig kommunikationskanal, gemensamma mål, ansvarsfördelning, regelbundna möten och gemensam rapportering för att synka arbetet mellan byråerna.

Vanliga frågor om synk mellan byråer

Vem är ytterst ansvarig för att samarbetet mellan olika byråer fungerar?2023-05-11T15:51:51+02:00

Ytterst är det alltid kunden som är ansvarig för att synka arbetet mellan de byråer som anlitas. Så att ta hjälp med denna fråga är en investering som snabbt betalar sig.

Hur ska vi mäta resultatet av vårt samarbete?2023-05-11T15:51:20+02:00

Det är viktigt att ha en gemensam metod för att mäta resultatet av samarbetet mellan byråerna. Detta kan inkludera en gemensam rapporteringsmetod eller en uppföljning av gemensamma mål. Det är viktigt att ha en regelbunden rapportering för att kunna se hur samarbetet fungerar och om det finns några områden som behöver förbättras.

Hur ska vi hantera eventuella konflikter som uppstår?2023-05-11T15:50:52+02:00

Konflikter kan uppstå mellan byråer, det är viktigt att ha en plan för hur dessa ska hanteras på ett professionellt sätt. Det är viktigt att ha en tydlig kommunikationskanal och en plan för att lösa konflikterna på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt

Vilken teknik eller verktyg ska vi använda för att synka arbetet?2023-05-11T15:50:22+02:00

Det finns många tekniska verktyg och plattformar som kan användas för att synka arbete mellan byråer. Det är viktigt att hitta en teknik eller plattform som fungerar för alla parter och som gör att kommunikationen och samarbetet blir smidigt och effektivt

Hur ska samarbetet mellan byråer ske?2023-05-11T15:49:47+02:00

Det är viktigt att ha regelbundna möten mellan byråerna för att samarbeta på ett effektivt sätt. Det är också viktigt att ha gemensamma mål och rapporteringsmetoder för att följa upp arbetet och för att se till att projektet eller kampanjen rör sig framåt

Vi stöttar ledare i valet av byråpartner

Vi stöttar marknadschefer i det svåra valet av byråpartners. Skriver upphandlingsunderlag, tar fram rätt byråer att träffa, kollar referenser – samt förhandlar ett bra avtal.

Vi stöttar försäljningschefer som har fokus på att få in rätt leads i att hitta en byråpartner för leadsdrivande kampanjer, inbound, mässor och events.

Vi stöttar VD’s i mindre bolag som även har ansvar för marknad och försäljning i att hitta en smidig lösning för just er.

Resultatet:

 • En tydlig dokumentation av önskad kundresa

 • Underlag för Chatflights utvecklare att ta lösningen vidare för att realisera.

Vi upphandlar alla typer av byråer

Med fokus på digitala byråer alla alla slag. Läs mer om tips när du ska upphandla några exempel på byråtjänster nedan. Känns det jobbigt? Ta hjälp av oss istället för att göra det själv!

Webbutveckling

Kanske den mest komplexa upphandlingen – en webbyrå du ska jobba med under en lång tid framåt.

Digitala kampanjer

Både på kort och lång sikt är en byrå för digitala kampanjer viktiga för att få rätt trafik (som konverterar) till er site.

PR-byråer

Köpt media tar dig inte hela vägen. Vikten av en PR byrå som kan hantera det nya digitala landskapet är stor.

Öka trafiken till din site

Man kan inte underskatta vikten av att driva rätt typ av trafik till sin site, som konverterar till lönsamma kunder.

Traffic

Öka försäljningen med inbound

LIka viktigt som att få besökare till siten är det att konvertera dem till kunder, via bland annat en inboundstrategi

Sales Chart

Nu kör vi!

Låt mig hjälpa er i det svåra valet av byråpartners. Med min långa erfarenhet av byråupphandling kommer det gå klart snabbare och bättre än om ni gör det själva!

”Gör inte samma misstag som jag gjorde i början av min karriär som marknadschef.  Läs mer om de vanligaste misstagen när man väljer byrå här”

Christian Muda

Grundade av Byråval.se

Christian Muda
Digital strateg och growth hacker

Vill du nå dina mål snabbare?
Fyll i formuläret nedan
så hör jag av mig inom 5 minuter.