Case: Growth Hacking för Next One Technology

Så hjälpte Boosty till att öka konverteringen – och mycket mer!

Bakgrund:

Next One Technology är ett mjukvarubolag med lösningar för byggbranschen. Med lösningar från Next One Technology kan man bland annat arbeta mer effektivt, minska risken för fel och samtidigt få en bra dokumentation av alla projekt. Läs mer på deras website här.

Utmaningen

Få in fler kvalitativa leads till säljavdelningen genom digitala kampanjer – och öka konverteringen på siten.

“Christian Muda från Boosty kom in som ett ovärderligt stöd när jag var ny CMO på Next One Technology och behövde en oberoende person som kunde se över hur vi driver trafik till sajten och konverterar leads. Arbetet startade med att definiera den digitala kundresan och skapa underlag för en långsiktig vision om hur man kan arbeta med säljdrivande kampanjer, en optimerad website med flera olika konverteringspunkter – samt en stark inboundprocess.

Arbetet fungerade så bra att Boosty snabbt fick allt fler uppgifter, i takt med att Next One Technology snabbt växte och gjorde flera uppköp av bolag”.

Ulrika Berg

CMO Next One Technology

Resultatet:

“Christian från Boosty har varit ett ovärderligt stöd i vår snabba tillväxtresa. Han har proaktivt fyllt alla luckor och behov av strategi, kreativitet och produktion vi haft. Tack vare sin bredd har han både kunnat arbeta strategiskt – och operativt skapa och sätta upp alla kampanjer. Han har även fungerat som ett bollplank i alla digitala strategifrågor. Jag kan varmt rekommendera att ta hjälp av Boosty i allt från digital strategi till digitala ads och optimering av webbsidor”.

Ulrika Berg, CMO Next One Technology

Tidsperiod: November 2021 till Januari 2023, då Next One Technology hade rekryterat ett antal personer som successivt tog över uppgifterna ovan och fick en bra överlämning.

Christian Muda

Digital strateg och growth hacker

Fler kundcase

Case: Kundresa för Chatflights

Så snabbt gick det när Boosty stöttade Chatflights i arbetet med att kartlägga den digitala kundresan! Läs kundcaset här.

Nu kör vi!

Christian Muda

Growth hacker

By submitting my data I agree to be contacted